Skip to main content
Bruno Michel Champagne Cuvée Rebelle mousserende wijn champagne

Bruno Michel Champagne Assemblée Brut
Champagne, Frankrijk

Vele malen zijn Bruno Michel’s champagnes bekroond tot de champagne van het jaar door Harold Hamersma. Het echtpaar Michel heeft 12 hectaren gecertificeerde wijngaarden verdeeld over 35 percelen ten zuiden van Epernay; 50% hiervan is aangeplant met Chardonnay, 40% met Pinot Meunier en de rest met Pinot Noir. De wijngaarden liggen rond het kleine plaatsje Pierry, een paar kilometer ten zuiden van Epernay. De opbrengsten van de 35- tot 75-jarige wijnstokken worden laag gehouden wat de kwaliteit van deze biologische champagne ten goede komt. Gemaakt van 50% Chardonnay en 50% Pinot Meunier, dosage is die voor extra brut (2 gram per liter).

Zachte, ronde, mild romige brut. Perzik, abrikoos, amandel en met een zeer fijne, frisse afdronk. Een strakdroge Champagne met een duidelijke roodfruit smaak! Superbe!

€ 42,70 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Andere Mousserende wijnen