Skip to main content
Misty Cove Pippa Rose Sparkling mousserende wijn

Misty Cove Pippa Rosé Sparkling
Marlborough, Nieuw-Zeeland

Misty Cove is het relatief jonge wijnbedrijf van wijnmaker Andrew Bailey en zijn Nederlandse vrouw Marieke. De druiven zijn afkomstig uit de beste wijngaarden van Marlborough en Central Otago die Andrew gedeeltelijk in eigendom heeft. Misty Cove maakt hiervan zuivere en vooral karakteristieke wijnen die zich reeds op een groot aantal concoursen onderscheiden hebben. Het bedrijf heeft een grote affiniteit met duurzaamheid. Omdat Andrew door zijn Nederlandse vrouw regelmatig in ons land is, hebben zijn wijnen inmiddels een grote bekendheid in restaurants en wijnspeciaalzaken.

De wijn heeft een mooie fijne mousse. In de neus tonen van zomers fruit als aardbeien en framboos. De smaak is elegant en de fijne mousse maakt een mooie indruk. Heerlijk om te schenken in de zomermaanden, maar zeer zeker ook gedurende de rest van het jaar. Heerlijke mousserende rosé wijn uit Marlborough Nieuw Zeeland. Deze mousserende wijn is gemaakt volgens de methode traditionelle en vernoemd naar de dochter van de oprichter van Misty Cove Andrew Bailey.

Beoordeling Wine Orbit, mei 2016 – 90 pts

€ 18,20 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Andere Mousserende wijnen