VillaSandi Prosecco Superiore doc g Millesimato mousserende wijn prosecco

Villa Sandi Prosecco Superiore Millesimato
Veneto, Italië

villa sandi mousserende wijnDe prachtige Villa Sandi uit 1622 is eigendom van de familie Moretti Polegato. Giancarlo (één van de broers, de andere is de oprichter van Geox schoenen) is directeur-eigenaar. Villa Sandi is een modern, commercieel en efficiënt werkend bedrijf. Na de oogst wordt de most voor de Proseccowijnen gefilterd en zeer koel bewaard, zodat de kwaliteit op peil blijft. De Prosecco’s krijgen pas hun eerste en tweede gisting als de flessen binnen korte tijd zullen worden verkocht. Zo kan het hele jaar verse Prosecco worden gegarandeerd. Zeer aan te raden is ook de lekkere, stille Pinot Grigio. De Il Fresco is al diverse malen in Duitsland als beste Prosecco getest.

De wijn heeft een frisse neus met diepgang en daarin rijpe appel en bloemige tonen. In de mond complex, een mooie maar stevige mousse, mineraliteit, gisttonen en een lange afdronk. Serieuze en heerlijke Prosecco van druiven uit één oogstjaar!
De wijn is een prima aperitief en gaat uitstekend samen met vis, schaal- en schelpdieren, wit vlees, pasta’s en groentegerechten.

€ 14,60 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Andere Mousserende wijnen

Wagram, Oostenrijk
Marlborough, Nieuw-Zeeland
Trentino, Italië
Bourgogne, Frankrijk
Catalonië, Spanje
Champagne, Frankrijk
Neusiedlersee, Oostenrijk

Van Gijs Wijnen


info@vangijswijnen.nl
06-11 64 82 62

Pouckedijk 1, 4543 RL  Zaamslag

 

logo van gijs wijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte