False Bay Pinotage

False Bay Pinotage
Stellenbosch, Zuid-Afrika

Vernoemd naar de meest iconische baai van Zuid-Afrika, die een groot aantal van de premium wijngebieden van het land omringt, False Bay Vineyards werd geboren uit de wens om echte kwaliteitswijn betaalbaar te maken.

Al in 1994 transformeerde wijnmaker Paul Boutinot deze Kaapse druiven in wijnen met een minimum aan tussenkomst door gebruik te maken van wilde gistfermenten en geen zuurtoevoegingen. Een vertrouwd verhaal voor vele ‘echte wijn’-liefhebbers nu, maar toen zwom hij tegen het tij in. Zelfs vandaag is het bijzonder om wijn op deze manier op dit prijsniveau te maken.
Ook vandaag blijven de ingrediënten hetzelfde : fantastisch kustfruit, oude wijnstokken en wilde gist in overvloed en geen toevoegingen!

Elegante Pinotage, rijk en zacht met kruidig rood fruit in de neus. In de smaak sappig rood fruit met zachte tannines. Veel rijp rood fruit, mooie balans. Soepel en ‘easy to drink’.

Lekker bij (wild)gevogelte, konijn, lamsvlees en bbq!

€ 7,70 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Van Gijs Wijnen


info@vangijswijnen.nl
06-11 64 82 62

Pouckedijk 1, 4543 RL  Zaamslag

 

logo van gijs wijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte