Prieurs de St Julien Cote du Rhone

Prieurs de St. Julien Côte du Rhône
Rhône, Frankrijk

Laudun Chusclan is een producent in de Zuidelijke Rhône die zowel in wit en rood karakteristieke wijnen produceert met een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Chusclan en Laudun behoren tot de selecte groep van Villages (dorpen) in de Zuidelijke Rhône die het recht hebben hun eigen naam toe te voegen aan de appellation Côtes du Rhône Villages.
In tegenstelling tot de meeste andere Villages ligt dit dorp niet op de linker-, maar op de rechteroever van de Rhône in het departement Gard.
De wijnen uit Chusclan zijn over het algemeen zeer karakteristiek voor de Zuidelijke Rhône, met zowel fruit als kruidigheid. Ze bestaan in de regel voor driekwart uit Grenache, met aanvulling van Syrah en Cinsault. Ook de witte wijnen van dit bedrijf zijn zeer onderscheidend met Grenache blanc in de hoofdrol.

Een heldere, donkerrode kleur met in de geur herkenbare aroma’s van roodfruit zoals aardbei en framboos. De smaak is vol, krachtig en fruitig en rijk met zachte tannines en een kruidige afdronk. Gemaakt van Grenache noir, Syrah, Carignan en Cinsault.
Gaat heel goed samen met gegrild lam of gevogelte en met frisse lente en zomergroentes.

€ 9,15 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Van Gijs Wijnen


info@vangijswijnen.nl
06-11 64 82 62

Pouckedijk 1, 4543 RL  Zaamslag

 

logo van gijs wijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte