Wittman Spätburgunder Trocken

Wittman Spätburgunder Trocken 2018
Moezel, Duitsland

Samen met zijn ouders werkt Philipp Wittmann al sinds 1990 biologisch en later bio-dynamisch op hun wijnbedrijf in Westhofen, Rheinhessen.

De terroirexpressie wil men duidelijk naar voor laten komen door een gezonde bodem te koesteren. Verder is er een lage opbrengst per hectare, de druiven worden handmatig geselecteerd en er worden natuurlijke gisten gebruikt, zonder gebruik van toegevoegd sulfiet.

De kleur van deze tegenhanger van Pinot Noir is paarsrood. In de neus ruik je rode bes en bosbes en heel licht wat vanille en kruidigheid. In de mond is de wijn heerlijk sappig met loskomende zuren en lichte tannines. Prachtige, minerale en kruidige afdronk. Biodynamisch gemaakt met bio certificering. Pinot Noir is de ultieme wijn voor eend of stevige kip zoals de Franse Bresse. Lekker met gebakken nieuwe aardappeltjes met tijm.

€ 24,10 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Van Gijs Wijnen


info@vangijswijnen.nl
06-11 64 82 62

Pouckedijk 1, 4543 RL  Zaamslag

 

logo van gijs wijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte