Boutinot Les Cerisiers Cotes du Rhone rose

Boutinot Les Cerisiers Côte du Rhône Rosé
Côte du Rhône, Frankrijk

Eric Monnin is Boutinot’s Franse wijnmaker en is altijd op zoek naar percelen met als doel om de originele Rhone Villages te bewaren. Zij bezoeken de Zuidelijke dorpen van de Côtes du Rhône in hun zoektocht naar perfect terroir én partners met flexibele faciliteiten voor de vinificatie en rijping van de wijnen. De zoektocht heeft uitzonderlijke ‘single village’ wijnen en een voortreffelijke Côtes du Rhône Village opgeleverd, onder andere uit Séguret, Cairanne en delen van Roaix, St. Gervais en Sablet. Eric Monnin vinifieert elk perceel afzonderlijk en voedt vervolgens de wijnen op in een combinatie van nieuwe vaten, oudere vaten en demi-muids (600 liter). De strenge selectie en het streven naar perfectie resulteert in verbluffend mooie Rhône wijnen, waarbij elke wijn een prachtige weerspiegeling geeft van het terroir.

Deze wijn is een mooie licht getinte rosé met een elegante en verfijnde frisse smaak en wordt gemaakt van Grenache Gris en Cinsault.

€ 11,30 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Andere rosé wijnen

Provence, Frankrijk
Côte d'Azur, Frankrijk
Neusiedlersee, Oostenrijk
Côte Atlantique, Frankrijk
Cévennes, Frankrijk
Franschhoek, Zuid-Afrika
Rheinhessen, Duitsland

Van Gijs Wijnen


vangijswijn@gmail.com
06-11 64 82 62

Pouckedijk 1, 4543 RL  Zaamslag

 

logo van gijs wijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte