Chateau le Grand Verdus rose

Château Le Grand Verdus Rosé
Bordeaux, Frankrijk

De wijngaarden van Château Le Grand Verdus (115 hectare) liggen in het hart van de Entre Deux Mers, slechts 20 km. ten oosten van Bordeaux en vlakbij Saint-Emilion. Het prachtige landgoed, met haar 16e-eeuwse Renaissance-residentie, is sinds 1810 in handen van de familie Le Grix de la Salle. Een familie van tradities die de kunst van het wijnmaken overdraagt van vader op zoon. Op dit moment zijn het vader Antoine en zoon Thomas le Grix de la Salle die aan het roer staan.
De wijngaarden van Le Grand Verdus beschikken over een uniek terroir en microklimaat en profiteren van de bijzondere samenstelling van het landschap rondom Bordeaux. De enorme variaties in hoogte creëren een lappendeken van verschillende bodemsoorten, van kalksteen tot klei en gravel. Al deze bodemsoorten dragen bij aan het unieke karakter van de wijnen van Le Grand Verdus.

De wijn is een licht gekleurde elegante rosé. In de geur ruik je vers rood fruit zoals aardbei en framboos. De smaak is zacht en verfijnd met een mooi gedoseerde tannine structuur waardoor er een plezierige spanning ontstaat. De rosé wordt gemaakt van Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc.

€ 10,60 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Andere rosé wijnen

Provence, Frankrijk
Côte d'Azur, Frankrijk
Neusiedlersee, Oostenrijk
Côte Atlantique, Frankrijk
Cévennes, Frankrijk
Franschhoek, Zuid-Afrika
Rheinhessen, Duitsland

Van Gijs Wijnen


vangijswijn@gmail.com
06-11 64 82 62

Pouckedijk 1, 4543 RL  Zaamslag

 

logo van gijs wijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte