Diwald Grüner Veltliner Selektion

Diwald Grüner Veltliner Selektion
Wagram, Oostenrijk

Het familiebedrijf Diwald wordt gerekend tot een van de pioniers van de Oostenrijkse biologische wijnbouw. De wijnen worden met volle overgave gemaakt door de ambitieuze wijnmaker Martin Diwald: ‘We zijn pioniers van biologische wijnbouw in Oostenrijk, met onze roots in de regio Wagram, en de jongere generatie is nu de show aan het leiden. We houden van Grüner Veltliner en Riesling, van klassiek tot enkele wijngaard en oranje. We houden ook van bijna vergeten wijnen zoals Frühroter Veltliner en rode wijnen in noordelijke stijl die in de zomer kunnen worden genoten.’

De Grüner Veltliner is een typische Oostenrijks druivenras en is dan ook het meest voorkomende ras. Dit heeft uiteraard ook veel te maken met het klimaat waar deze druif het erg goed doet.

Een lichte en verfrissende droge witte wijn, Heerlijke fris en fruitige Grüner Veltliner met een lichte hint van een pepertje dat zo herkenbaar is voor deze druif.

€ 10,60 per fles

BESTELLEN & VERZENDEN

Na je bestelling maken we een factuur aan. Zodra de factuur betaald is, maken we je bestelling verzendklaar. We bezorgen gratis in een straal van 15 km rondom Zaamslag. Voor verzending per pakketpost betaal je een bijdrage aan de verzendkosten van € 6,95 per doos.

Bestelformulier

Geef de naam/namen op van de wijn(en) die je wilt bestellen en het aantal flessen aub.

Andere witte wijnen

Alentejo, Portugal
Catalonië, Spanje
Côte du Rhône, Frankrijk
Cévennes, Frankrijk
Gascogne, Frankrijk
Catalonië, Spanje
Veneto, Italië
Stellenbosch, Zuid-Afrika

Van Gijs Wijnen


vangijswijn@gmail.com
06-11 64 82 62

Pouckedijk 1, 4543 RL  Zaamslag

 

logo van gijs wijnen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte